Search

Winkelmand

Kerstdiner bij Bistro de Stadshoeve

Heeft u een bedrijf in Zwolle? En bent u op zoek naar een locatie voor uw kerstdiner of kerstborrel? Bij Bistro de Stadshoeve hebben wij diverse ruimtes beschikbaar die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen reserveren. Wat denkt u van een biologische proeverij met heerlijke producten uit de streek, of kiest u toch voor een gezellige winter BBQ waarbij wij onze Ofyr aansteken voor een gezellige sfeer.

Bij onze Bistro kunt u gratis parkeren. Dit maakt onze Bistro interssant ook als er collega’s met de auto komen. Meer weten? Vul het formulier op deze pagina in.

Kerstborrel en diner in zwolle Bistro
Kerstborrel en diner in zwolle bistro de stadshoeve

Kerst & Nieuwjaarborrels bij Bistro de Stadshoeve

Het jaar afsluiten met een gezellige en geheel verzorgde borrel? Of juist het jaar starten met een gezellige nieuwjaarsborrel? Ook dat is mogelijk bij onze Bistro. Hoe de borrel eruit ziet bepaalt u helemaal zelf. Neemt u gerust contact op via het contactformulier op deze pagina en wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden.

In de Educatieruimte die wij voor u kunnen reserveren is overigens een Digiboard beschikbaar die u gratis mag gebruiken voor een presentatie evenals flipovers die wij eenvoudig voor u kunnen klaarzetten.

Informatie aanvraag

Ja ik heb interesse in informatie over een kerstdiner of kerstborrel bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle.

Ja, ik ben geïnteresseerd informatie over zakelijke kerstbijeenkomsten, neem contact met mij op!

Sorry, the comment form is closed at this time.