Search

Winkelmand

 

Bierproefavond

Zwolsche brouwer bierproefavond

Vrijdag 14 juni 2024 organiseren wij een Bierproefavond. Een perfect vervroegd vaderdagscadeau! Een avond waar wij samen met twee Zwolsche brouwers jullie mee willen nemen in de wereld van het bier. Wij serveren die avond kleine proefglaasje met 8 van van de lekkerste lokale biertjes.  We combineren de bieren met enkele (h) eerlijke versnaperingen en LIVE muziek. Een leuk avondvullend programma voor de familie en/of vrienden. Natuurlijk mag er ook andere drankjes tussendoor besteld worden.

Reserveren voor deze avond kan via de Widget op onze website

Inloop start 20:00 uur
Bierproefavond start 20:30 uur

Prijs per persoon €17,50

Zwolsche bierbrouwer Axes Castellum

De oorsprong van het Zwolsche biermerk Axes Castellum ligt bij de Assendörper Geurneuzen. De geschiedenis van dit heerlijke bier gaat terug naar 1576… In dat jaar, rond Pinksteren, werd ter ere van het jubileum van Leonardus van Dalen, met ‘vieringsbier’ getoost op zijn 50-jarige dienstverband. Dit bier werd in opdracht te Leuven gebrouwen. Vanaf 2017 is er een begin gemaakt met de (her)inrichting van de brouwerij, het proeflokaal en de lounge in de kelders van het klooster in Assendorp. Nu het klooster gerenoveerd wordt is de brouwerij tijdelijk verhuisd naar Grote Voort in Zwolle, maar verwacht na de renovatie weer terug te keren naar het Dominicanenklooster.

Laat je alvast lekker maken door dit filmpje van Axes Castellum

Tweede bierbrouwer wordt binnenkort bekend gemaakt

Wij zijn momenteel nog op zoek naar een tweede lokale bierbrouwerij. Binnenkort meer informatie over het tweede biermerk.

Sorry, the comment form is closed at this time.