Search

Winkelmand

Bistro de Stadshoeve

Onze beloftes

Ontsnappen aan de hectiek van alledag, laat de kinderen heerlijk spelen en geniet van de natuur en (h)eerlijk eten! Dit doe je in het hart van Stadshagen bij Bistro de Stadshoeve, onderdeel van park de Stadshoeve. Bij ons ervaar je het buitenleven middenin de stad. Genieten van de natuur en (h)eerlijke gerechten uit de buurt, iets leren over de oorsprong van ons eten en ontspanning; dat staat bij ons voorop. Een plek waar je (h)eerlijk kunt genieten. Samen met familie, vrienden of zakelijke relaties – of gewoon even lekker alleen.

Bistro de Stadshoeve Zwolle

Natuurlijke omgeving

Onze Bistro is gevestigd op het terrein van Park de Stadshoeve. Tussen het groen, dieren, planten, bomen en water en ons gebouw past hier ook bij.

Speeltuin Bistro de Stadshoeve

Speelplezier voor kinderen

Kinderen kunnen vrijuit spelen bij onze Bistro. Binnen zijn er boekjes en spelletjes en buiten zijn er voor alle leeftijden speeltoestellen.

Bistro de Stadshoeve Biologische streekproducten

Biologische Streekproducten

Wij serveren uitsluitend (biologische) streekproducten en leggen je met plezier uit wat de herkomst is van onze producten en gerechten!

online reserveren

Reserveer jouw tafel

Reserveer je tafel online
De hele dag

(h)eerlijk genieten

Onze openingstijden zijn als volgt (De keuken sluit half uur voor sluitingstijd)

Ma, Di & Wo   11:30 – 19:30
Donderdag en Vrijdag   11:30 – 19:30
Zaterdag en Zondag 11:00 – 19:30

Bekijk onze menukaart!

Locatie Bistro de Stadshoeve

kipsate bij Bistro de Stadshoeve

Wij serveren de hele dag door heerlijke eigen gemaakte gebakjes met warme en koude drankjes. Uiteraard is er ook een borrelkaart met diverse hartige versnaperingen. De thee en koffie zijn overigens ook biologisch!

Wij serveren lunch tussen 11:30 en 17:00 uur. Heeft u een allergie of dieetwens? Geef het ons zeker door. Onze chef zal hier dan rekening mee houden.

Op dinsdag en woensdag serveren wij fingerfood gerechten van 16:00 tot 17:00 uur en op donderdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 20:30 uur. Wilt u zeker zijn van een tafeltje? Reserveer uw tafeltje eenvoudig online!

Sorry, the comment form is closed at this time.