Search

Winkelmand

Bistro de Stadshoeve

Onze beloftes

Ontsnappen aan de hectiek van alledag, laat de kinderen heerlijk spelen en geniet van de natuur en (h)eerlijk eten! Dit doe je in het hart van Stadshagen bij Bistro de Stadshoeve, onderdeel van park de Stadshoeve. Bij ons ervaar je het buitenleven middenin de stad. Genieten van de natuur en (h)eerlijke gerechten uit de buurt, iets leren over de oorsprong van ons eten en ontspanning; dat staat bij ons voorop. Een plek waar je (h)eerlijk kunt genieten. Samen met familie, vrienden of zakelijke relaties – of gewoon even lekker alleen.

Leer ons team kennen
Bistro de Stadshoeve Zwolle

Natuurlijke omgeving

Onze Bistro is gevestigd op het terrein van Park de Stadshoeve. Tussen het groen, dieren, planten, bomen en water en ons gebouw past hier ook bij.

Speeltuin Bistro de Stadshoeve

Speelplezier voor kinderen

Kinderen kunnen vrijuit spelen bij onze Bistro. Binnen zijn er boekjes en spelletjes en buiten zijn er voor alle leeftijden speeltoestellen.

Bistro de Stadshoeve Biologische streekproducten

Biologische Streekproducten

Wij serveren uitsluitend (biologische) streekproducten en leggen je met plezier uit wat de herkomst is van onze producten en gerechten!

online reserveren

Reserveer jouw tafel

Reserveer je tafel online

Locatie Bistro de Stadshoeve

kipsate bij Bistro de Stadshoeve

Wij serveren de hele dag door heerlijke eigen gemaakte gebakjes met warme en koude drankjes. Uiteraard is er ook een borrelkaart met diverse hartige versnaperingen. De thee en koffie zijn overigens ook biologisch! Hetzelfde geldt voor onze heerlijke lunch en diner gerechten.

Heeft u een allergie of dieetwens? Geef het ons zeker door. Onze chef zal hier dan rekening mee houden. Onze glutenvrije gerechten worden tijdens het bereiden apart gemaakt om kruisbestuiving te voorkomen.

Sorry, the comment form is closed at this time.