Search

Winkelmand

 

EK 2024

EK 2024

2024 staat weer in het teken van voetbal! Dit keer staat het EK in Duitsland op het programma. Nederland zal het niet gemakkelijk krijgen. In de poulefase zullen we Polen, Oostenrijk & Frankrijk treffen. Dat belooft een spannende poulefase te worden! Omdat wij weten hoe gezellig het is om met mede-voetbalfans te kijken naar deze spannende wedstrijden zullen wij ook deze EK alle Nederlandse wedstrijden uitzenden op een groot scherm.

Schuif aan! Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via de widget op deze pagina. Dan juichen we samen Nederland naar de winst toe!

Data van de Nederlandse EK Wedstrijden

  • Vrijdag 21 juni – 21:00 uur – Nederland tegen Frankrijk
    Wij zetten zoutjes op de tafel en zullen 1 bitterbalronde verzorgen. Uiteraard kan je tijdens de wedstrijd hapjes & drankjes bestellen bij onze collega’s!
  • Dinsdag 25 juni – 18:00 uur – Nederland tegen Oostenrijk
    Reserveer een tafeltje. Wij zetten zoutjes op de tafel en zullen 1 bitterbalronde verzorgen. Uiteraard kan je tijdens de wedstrijd hapjes & drankjes bestellen bij onze collega’s!

Bistro de Stadshoeve EK Voetbalpool.

Ondertussen kan je niet meer mee doen aan onze Bistro Subpool. De komende weken wachten we in spanning de uitslag van de poolfase af. De winnaar van onze voetbalpool wint een dinercheque t.w.v. €75,-

Sorry, the comment form is closed at this time.