Search

Winkelmand

 

Menukaart

Ontdek de lekkerste biologische gerechten van Bistro de Stadshoeve in Zwolle. Bekijk onze menukaart en kom langs bij onze Bistro óf laat deze heerlijke gerechten thuisbezorgen!

Download de hele menukaart

Lunchkaart

Biologisch lunchen in Zwolle kan bij Bistro de Stadshoeve. Ontdek onze lunchkaart en laat je verrassen en overtuigen door de pure smaak van biologische lunch. De hele menukaart zien? Download de menukaart van Bistro de Stadshoeve. Je kunt ook online bestellen en wij bezorgen het graag bij je thuis óf je kunt het bij ons afhalen.

Diner kaart

Onderstaand een selectie van onze Fingerfood gerechten. De hele menukaart zien? Download de menukaart van Bistro de Stadshoeve. Deze menukaart is ook beschikbaar voor take-away.

Gezellige plek met goed eten! Wisselende kaart met verse en flinke gerechten. Vriendelijke en snelle bediening. In de zomer een groot terras buiten met windschermen. Ook zonder kinderen prima te doen 😉 hier ga ik vaker komen!

Irene van Oostrum

Heerlijk diner van hapjes voor de hele familie gehad, waarbij top rekening werd gehouden met verschillende dieetwensen. Leuk en enthousiast personeel ook! Dank jullie wel!

Brenda Bosman

Echt super leuke familie gehad in Stadshagen Bistro de Stadshoeve!! Heerlijk eten, vriendelijke bediening en top locatie. Ook voor kinderen heel veel te doen.

Helma Bosch

Sorry, the comment form is closed at this time.