Search

Winkelmand

 

Online Bestellen

Bestel eenvoudig en snel biologische lunchgerechten en dinergerechten online bij Bistro de Stadshoeve in Stadshagen / Zwolle. Wij bezorgen alleen in de wijken Stadshagen, Frankhuis, Westenholte, Holtenbroek en in ‘s Heerenbroek. Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Actie: Tijdelijk gratis bezorging bij besteding vanaf € 10
Wij doneren bij elke 20e lunch/diner bestelling via onze site een lunch/diner gerecht aan een ZORGHELD, zodat zij niet thuis uitgebreid hoeven te koken en/of naar de supermarkt hoeven!

BELANGRIJKE INFORMATIE OVER DE DINER GERECHTEN:
De dinergerechten bezorgen we voorgegaard/voorgebakken koud met instructie hoe de gerechten in de oven eenvoudig verder bereidt kunnen worden.

Besteltijden:
U kunt elke dag de hele dag bij ons lunch en diner bestellen. Zelfs is het mogelijk om dit 1 of meerdere dagen van te voren te doen. Het is dan wel belangrijk dat u aangeeft op welke dag en hoe laat u de bestelling ongeveer wilt ontvangen. Dit kan bij EXTRA INFORMATIE op de afrekenpagina.

Levertijden:
Lunchgerechten leveren elke dag tussen 12:00-15:00.
Op Maandag tot en met donderdag leveren we dinergerechten tussen 12:00-19:00.
Op vrijdag, zaterdag en zondag leveren we dinergerechten tussen 12:00-20:00.
Wij hanteren een standaard bezorgtijd van ongeveer 30 minuten.

Zelf afhalen? Wilt u zelf uw gerecht afhalen? Geeft u dan aan hoe laat u het ongeveer wilt afhalen en wij zorgen ervoor dat het klaar staat bij ons in de Bistro. Hou bij het afhalen rekening met de social distance van 1,5 meter.

Sorry, the comment form is closed at this time.