Search

Winkelmand

 

Bezorgen & Afhalen

Lunch of Diner bestellen?

Je kan vanaf nu nóg eenvoudiger en sneller jouw bestelling doorgeven via onze ingerichte Orderli omgeving. Klik op de onderstaande afbeelding en geef je bestelling door. Diner wordt vanaf nu warm thuis bezorgd. Wij bezorgen bij besteding vanaf €10,- en vragen hiervoor een kleine bijdrage van €1,-. Afhalen kan tijdens onze openingstijden en is gratis! 

Bestellen bij Bistro de Stadshoeve

Bistro de Stadshoeve Specials

Naast de reguliere broodjes, diners en snacks hebben wij ook diverse specials die via je onze eigen website kunt bestellen. Denk hierbij aan BBQ arrangementen voor thuis, boerenthee voor thuis en cadeaubonnen om ons te steunen. Wij zullen hier regelmatige specials toevoegen. Klik op de onderstaande afbeelding en bekijk onze specials.

Bistro Specials

Bestel eenvoudig en snel biologische lunchgerechten en dinergerechten online bij Bistro de Stadshoeve in Stadshagen / Zwolle. Wij bezorgen alleen in de wijken Stadshagen, Frankhuis, Westenholte, Holtenbroek en in ‘s Heerenbroek. NIEUW > bezorging in de AA-landen. Uiteraard kunt u ook bij ons afhalen.

Openingstijden van onze Bistro:

Maandag t/m Vrijdag – 11:30 uur tot en met 19:30 uur (Bezorging vanaf 12:00-20:00)
Zaterdag en Zondag – 11:00 uur tot en met 19:30 uur (Bezorging vanaf 12:00-20:00)

Wij bezorging bij besteding vanaf € 10; hiervoor vragen we een kleine bijdrage van € 1. Afhalen kan altijd en is gratis.

Bestel direct je lunch, diner of borrel online

Specialiteiten van Bistro de Stadshoeve

Sorry, the comment form is closed at this time.