Search

Winkelmand

 

Pasen

Paasbrunch bij de Stadshoeve

Kom met pasen heerlijk brunchen bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle. Wij serveren een heerlijke biologische brunch voor jong & oud. Een uitgebreide brunch met heerlijke verse broodjes, beleg én wij serveren kleine smoothie (voor kinderen gratis glas limonade). De brunch serveren wij uit via een plank op tafel.

Wacht niet te lang met reserveren. 1e paasdag is vol en op 2e paasdag is er nog plek van 10:00 uur tot 12:00 uur

De prijzen voor de brunch bedragen

  • Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 34,50 per persoon
  • Tot en met 2 jaar € 3 per kind
  • 3 tot en met 6 jaar € 12,50 per kind
  • 7 tot en met 11 jaar € 17,50 per kind

Ga op zoek naar de eieren op het park

Op 1e paasdag en 2e paasdag 12:30 shift krijgen gezinnen met kinderen een mandje met (chocolade) eieren om te verstoppen in het park. Zo kunnen de kindjes 1e paasdag op zoek naar de verstopte eieren. Papa en mama weten natuurlijk precies waar de eitjes verstopt zijn.

Op 2e paasdag 10:00 shift krijgen de kinderen 2 tot en met 9 jaar een gratis ticket om mee te doen aan het paaseieren zoeken van Park de Stadshoeve. Iedere deelnemer krijgt een prachtige prijs. Er zijn twee velden opgedeeld per leeftijd. Er is een veld voor 2 t/m 5 jaar en een veld voor 6 t/m 9 jaar.

Paasdiner bij de Stadshoeve

Op 1e of 2e paasdag heerlijk uit eten? Dat kan bij onze Bistro. Wij serveren een heerlijke 3-gangen paasproeverij met de lekkerste voorjaarsgerechten vers van de boer. Laat je verrassen door de (h)eerlijke smaak van biologisch uit de streek.

Wij zullen je ontvangen met een heerlijk welkomstdrankje vooraf! Met wie kom jij tijdens de paasdagen genieten van deze heerlijke paasproeverij?

Prijs volwassenen: € 37,50 per persoon.

Reserveer snel via de widget onderaan deze pagina. Vol=Vol.

Sorry, the comment form is closed at this time.