Search

Winkelmand

 

Pasen

Vier pasen met de Stadshoeve

Pasen 2022 is het jaar dat we gezellig samen komen met familie. Het kan weer! Op 17&18 april maken wij er een groot feest van! Zo kan je (heerlijk) genieten van de lekkerste paasbrunch met paaslekkernijen en hebben wij een 4-gangen-paasdiner voor je samengesteld.

Ga op zoek naar de eieren op het park

Op 1e paasdag krijgen gezinnen met kinderen een mandje met (chocolade) eieren om te verstoppen in het park. Zo kunnen de kindjes 1e paasdag op zoek naar de verstopte eieren. Papa en mama weten natuurlijk precies waar de eitjes verstopt zijn.

Op 2e paasdag krijgen de kinderen een gratis ticket om mee te doen aan het paaseieren zoeken van Park de Stadshoeve. Vind jij alle eieren?

Reserveer je paasbrunch/diner

Bekijk het paasaanbod

Paasbrunch gefotografeerd door Milou Nieuwenhuis

Paasbrunch

Op 1e en 2e paadag kan je genieten van een heerlijke paasbrunch bij onze Bistro. Er zijn twee tijdvakken. Reserveer snel jouw tafel en kom met je gezin of zelfs familie heerlijk brunchen bij onze biologische Bistro in Stadshagen. Onze paasbrunch is inclusief een glas verse sap naar keuze en voor de kindjes een glaasje ranja inclusief.

Tijdvak 1: 10:00 – 12:00 uur
Tijdvak 2: 12:30 – 14:30 uur (alleen nog plek op 2e paasdag)

Prijs voor volwassenen: € 29,50 per persoon. Kinderen tot en met 11 jaar €2,50 per levensjaar.

bankettafel-met-snacks_144627-18362

4-gangen paasdiner

Onze chef heeft een heerlijk 4-gangen paasdiner samengesteld. Schuif aan voor deze proeverij senstatie. Laat je verrassen door de creativiteit van onze chef. Paasdiner is vanaf 17:30 uur en de prijs is inclusief een welkomstdrankje.

Prijs volwassenen € 34,50 per persoon. Kinderen kunnen van de kaart bestellen.

Sorry, the comment form is closed at this time.