Search

Winkelmand

 

Vaderdag

Papa jij bent mijn Grillmeister!

Op zondag 20 juni is het weer vaderdag. Houdt jouw vader ook zo van een (h)eerlijke BBQ? Dan hebben wij een gaaf vaderdag cadeau voor je! Koop een houten Grillmeister voucher bij ons en verras papa met een lekkere BBQ bij ons op het terras of een BBQ pakket om af te halen en zelf te grillen!

Wil jij graag op 20 juni bij ons op het terras komen genieten van de BBQ? Reserveer dan wel online je tafeltje vol=vol.

Vaderdag BBQ

Geef papa de houten voucher in de ochtend. In de middag kan je een vers BBQ pakket ophalen bij onze Bistro in Stadshagen of als je een tafeltje heb gereserveerd kan je ‘s avonds op ons overdekte terras genieten van een lekkere biologische BBQ.

Vaderdag BBQ bij de Bistro

Wil jij graag BBQ-en op ons terras op vaderdag? Ons terras is vanaf 20 juni overdekt en daarom kunnen wij de BBQ gegarandeerd laten doorgaan. Wij starten om 17:00 met de BBQ. Reserveer snel je tafeltje, want er is maar plek voor 20 gezinnen en vol=vol.  Koop wel eerst je vaderdag voucher en reserveer daarna je tafeltje.

Per order krijg je één houten Grillmeister Voucher. Achterop de voucher zullen we het aantal volwassenen/kinderen vermelden. Deze vouchers bezorgen wij tot en met zaterdag 19 juni bij je thuis zodat jij een mooi cadeau voor je vader hebt. De BBQ pakketten voor thuis staan zondag 20 juni vanaf 12:00 uur voor klaar om af te halen.

Prijs voor volwassenen: vanaf 19,50 per persoon
Prijs voor kinderen tot 12 jaar: 11,50 per persoon

Sorry, the comment form is closed at this time.