Search

Winkelmand

 

Wijnproeverij

Wijnwereld Wijnproeverij Vrijdag 17 mei = VOL

Proeven, beleven en vooral genieten!

Daar gaat het om bij de wijnproeverijen die al 15 jaar door Wijnimport De Wijnwereld met plezier en passie voor zowel particuliere- als zakelijke opdrachtgevers tot in de puntjes wordt verzorgd.

De definitie wat een lekker wijn is, is voor iedereen anders. Sommige mensen prefereren een fruitige jonge wijn en anderen houden meer van vol en krachtig. Wijnimport De Wijnwereld uit Zwolle geeft u dan ook de gelegenheid om op vrijdag 17 mei bij Bistro de Stadshoeve de heerlijke wijnen te proberen. Ontdek De Wijnwereld collectie (biologische) wijnen tijdens een gezellige wijnproeverij.

Inloop start 20:00 uur
Wijnproeverij start 20:30 uur tot 22:30 uur

Kosten: 15 euro pp.

Helaas kan je geen plekje meer reserveren, wij zitten vol.

Terre di Kama - huiswijn

Leer wijnen proeven

Op een informele manier nemen we u in ca 2 uur mee op wijnreis met een tiental kwaliteitswijnen! U komt meer te weten over de wijn, over de techniek van maken en proeven en deel ik culinaire tips en ideeën die u verder helpen bij uw persoonlijke zoektocht naar passende wijn/spijs combinaties.

Wine-bites & live muziek

Uit de keuken van Bistro De Stadshoeve zullen passende wine-bites de wijn en de proeverij een nog smakelijker en gezelliger karakter geven! Tevens wordt de avond omlijst met live muziek. Als het enigszins kan zullen we de proeverij buiten op ons (overdekte) terras laten plaatsvinden.

Mogelijkheid de wijnen te bestellen

De proeverij kent een informeel karakter. Zit uw favoriete wijn er tussen en wilt u bestellen, dan kan dat direct na afloop van de proeverij middels de voor u liggende proeflijst. Betalen hoeft pas achteraf, nadat de wijnen netjes en kosteloos bij u zijn afgeleverd.

Samen met De Wijnwereld organiseren we een leuke maar vooral leerzame Wijnproeverij. Maak kennis met 10 verschillende (biologische) wijnen uit alle delen van de wereld. Inclusief bijpassend (h) eerlijk hapje.

Sorry, the comment form is closed at this time.