Search

Winkelmand

Feest vieren met het bedrijf in Zwolle?

Heeft u een bedrijf in Zwolle? En bent u op zoek naar een locatie voor uw borrels of personeelsuitjes? Bij Bistro de Stadshoeve hebben wij ruimtes beschikbaar die wij speciaal voor uw bedrijf kunnen reserveren. Wat denkt u van een biologische proeverij met heerlijke producten uit de streek, of kiest u toch voor een gezellige BBQ waarbij wij onze Ofyr aansteken voor een gezellige sfeer.

Bij onze Bistro kunt u gratis parkeren. Dit maakt onze Bistro interessant ook als er collega’s met de auto komen. Meer weten? Vul het formulier op deze pagina in.

Speciale actie voor de woensdag & donderdag in november, december & januari > Reserveer nu uw personeelsuitje of diner bij Bistro de Stadshoeve en u betaalt geen huur voor gebruik van de afgesloten serre.

Impressie van onze serre

Kerstborrel en diner in zwolle bistro de stadshoeve

Vergaderen, diner & borrels

Voor teambuilding een gezellige en geheel verzorgde borrel organiseren? Of juist samen genieten van een heerlijke en verzorgde BBQ? Ook dat is mogelijk bij onze Bistro. Hoe de borrel of het diner eruit ziet bepaalt u helemaal zelf. Neemt u gerust contact op via het contactformulier op deze pagina en wij gaan graag met u in overleg over de mogelijkheden.

In ons ‘Broedhok” die wij voor u kunnen reserveren is overigens een Digiboard beschikbaar die u gratis mag gebruiken voor een presentatie evenals flipovers die wij eenvoudig voor u kunnen klaarzetten.

Informatie aanvraag

Ja ik heb interesse in informatie over een zakelijke activiteit bij Bistro de Stadshoeve in Zwolle.

Ja, ik ben geïnteresseerd informatie over zakelijke bijeenkomsten, neem contact met mij op!

Sorry, the comment form is closed at this time.