Search

Winkelmand

Blog

Annika Bistro de Stadshoeve Zwolle

Biologisch wordt steeds logischer

Bij Bistro de Stadshoeve hebben wij al sinds het begin van onze oprichting de focus gelegd op biologisch eten en het liefst uit de streek. Het lokale & biologische eten (en drinken) is duurzamer en zorgen ervoor dat wij een steentje kunnen bijdragen aan de toekomst van onze kinderen. Te meer de eer dat wij door Krisja (blogger Honeyguide) zijn benoemd in haar top 5 biologische restaurants.

Steeds meer mensen weten bistro de stadshoeve te vinden

Niet alleen Stadshagenaren weten Bistro de Stadshoeve te vinden. Ook mensen van buiten onze wijk én zelfs buiten onze stad weten Bistro de Stadshoeve te vinden. Dat heeft enerzijds te maken met onze unieke locatie (op Park de Stadshoeve), het gratis parkeren én bereikbaarheid ook met fiets & openbaar vervoer. Maar het heeft ook te maken met de EKO Keurmerk die wij als eerste restaurant in Overijssel hadden gekregen. Hoe uitdagend het ook is, onze kaart bestaat uit 80-100% biologische producten. Wij zijn hiermee het eerste EKO keurmerk restaurant van Overijssel en Zwolle.

In de top 5 biologische restaurants in Nederland

Blogger Honeyguide (Krisja) heeft recentelijk een blog geschreven van 5 biologische restaurants in Nederland. Ja je leest het goed. Niet alleen Zwolle of Overijssel, maar door heel Nederland. Zo worden wij genoemd samen met Buur in Nijmegen, Juffrouw van Zanten in Rotterdam, In Kannen & Kruiken in Breda en Brasserie Meelfabriek Zijlstroom in Leiden. Ook lezen over alle biologische restaurants? Lees hier het artikel van Honeyguide.

Zelf komen proeven bij Bistro de stadshoeve?

Zin om zelf eens de biologische gerechten te proeven? Reserveer dan snel jouw tafeltje via onze website. Of kom spontaan langs bij onze Bistro in Stadshagen Zwolle.