Search

Winkelmand

Blog

Park & Bistro de stadshoeve 5 jaar

5 jaar Park & Bistro de Stadshoeve

Op zaterdag 24 september was het zover – 5-jarig bestaan van Park en Bistro de Stadshoeve. Een jubileum om vieren met de wijk. Daarom werd alles uit de kast getrokken voor een groots feest op Park de Stadshoeve. Graag vertellen we je in deze blog meer over deze gezellige dag, laten we je een paar foto’s zien die gemaakt zijn door www.jestaaterop.nl tijdens deze gezellige middag.

Workshops & Wood Carving

Het feest van ons 5-jarig jubileum vierden we dit jaar tegelijk met burendag. Een gezellig evenement waar we allemaal weer naar snakten na de COVID-periode. Gezellig samen zijn met leuke activiteiten. Zo waren er verschillende workshops waar je (tegen kleine betaling) aan kon deelnemen. Met deze betalingen werden de kosten van de materialen gedekt. Daarnaast was Henry Holland aanwezig om dit keer een prachtige tulp te maken vanuit een blok hout. Naast het prachtige schaap die hij eerder heeft gemaakt voor ons Park heeft hij dus nu een prachtig kunstwerk gemaakt voor in de kleuren- en geurentuin op het park.

Riddertoernooi op het park

Bij de opening van het speelkasteel hebben wij al eerder dit geweldige spectakel georganiseerd en het was tijdens ons jubileum tijd om Stadshagen weer te verrassen met dit geweldige evenement. Een heus Riddertoernooi te paard op het park. Zeer veel wijkbewoners kwamen erop af om te genieten van een geweldige Show.

Riddertoernooi Park de Stadshoeve
Foto gemaakt door www.jestaaterop.nl

Bistro de Stadshoeve – jouw plek voor feesten & evenementen

Op zaterdag 24 september hebben wij er een groot feest van gemaakt. Denk jij nou bij het zien van de BBQ-foto’s onoderaan deze blog. Zo’n BBQ lijkt mij geweldig om voor mijn bedrijfsfeest te organiseren! Neem dan contact met ons op! Wij staan klaar om er voor jullie ook een groot feest van te maken.

Park de stadshoeve bedankt!

Wij willen in deze blog nog de vrijwilligers van Park de Stadshoeve bedanken voor het organiseren van de hele evenementenmiddag perfect. Uiteraard konden wij als Bistro de Stadshoeve de middag ondersteunen met het verzorgen van hapjes en drankjes, maar het regelen van het programma, het opzetten en het voorbereiden is volledig te danken aan de vrijwilligers van Stichting de Stadshoeve. Wist je trouwens dat je Stichting de Stadshoeve kunt ondersteunen door een vriend te worden? Dit kan al voor slechts € 25,- per jaar en helpt hen onafhankelijk te worden van de gemeentelijke subsidies. Als Bistro de Stadshoeve huren wij onze Bistro ruimte van Stichting de Stadshoeve. Hiermee steunen wij het Park ook in hun doel om onafhankelijk te worden van deze subsidies. Ben je nog geen vriend? Maar kom je wel graag op het Park en bij de kinderboerderij in Stadshagen? Word dan vandaag nog vriend.

Borrel, BBQ en live muziek

Aan het eind van een super gezellige middag stuurden wij de bezoekers niet ‘zomaar’ naar huis. Waar Park de Stadshoeve de middag eindigde met een gezellige borrel met live muziek van Heels & Sneakers, boden wij iedereen de gelegenheid om een plekje op onze jubileum BBQ te reserveren. Een gezellige BBQ van 2 uur verzorgd door de professionals van Serious Hot Fools, En het muziekduo verzorgde ook hier een gezellige omlijsting met hun prachtige akoestische muziek. We hebben genoten van de opkomst, gezelligheid, muziek én natuurlijk van alle bezoekers van de BBQ. Bekijk hieronder een album met de prachtige foto’s gemaakt door www.jestaaterop.nl