Search

Winkelmand

Blog

Overdekt terras Bistro de Stadshoeve

Bistro terugblik zomer 2021

De herfst heeft zich zowel qua periode als qua weer aangediend. Tijd om even terug te kijken op onze activiteiten en ontwikkelingen deze zomer. Lees je mee in deze terugblik op de zomer van 2021?

Wat fijn om jullie weer te ontvangen!

Het zomerweer was natuurlijk niet heel ideaal. Veel regen, maar ook prachtige perioden van zon en droog weer. En wat hebben wij genoten deze zomer. Maar ook jullie hebben genoten want onze bistro en ons terras zat boordevol de hele zomer. Wat was het gaaf om jullie allemaal weer te mogen ontvangen bij onze Bistro! Wij hebben het sinds de opening van de Bistro nog nooit zo druk gehad. Weken van meer dan 60 uur werken waren voor ons deze zomer geen uitzondering. Een kers op de taart is dan ook dat er meer dan 60 bezoekers geweest zijn die de moeite hebben genomen om een 4 & 5 sterren review aan ons te geven. Dat is voor ons een teken dat wij goed werk hebben verricht, want jouw tevredenheid is onze beloning!

Bij deze een extra pluim en compliment voor alle teamleden van de Stadshoeve (alle jongens en meisjes uit de wijk, vaste krachten en onze speciale toppers) want samen hebben we het wel gered. Dank jullie wel voor jullie harde werken deze zomer!!!

Van bBQ tot teamuitjes en een bakkie koffie

Naast natuurlijk de spontane toeloop en afhaal bij onze Bistro wisten jullie ons gelukkig ook weer te vinden voor onze heerlijke arrangementen. Dat is natuurlijk altijd spannend zeker omdat er nog wel maatregelen waren. Maar wij hebben diverse mooie BBQ’s, Borrels en teamuitjes bij onze Bistro mogen verzorgen en hopen dat jullie ons ook in het najaar en volgend jaar weer weten te vinden! Het doet ons als team en horeca liefhebbers goed om te zien dat we weer wat meer mogen en kunnen organiseren voor en met jullie!

Sponsoring F-League CSV

Misschien heb je het al voorbij zien komen op de sociale media kanalen, maar wij hebben als de Stadshoeve onze naam dit jaar verbonden aan de F-League van CSV voetbal in Stadshagen. Voor de nieuwste en jongste voetbaltalenten zijn er prachtige sportoutfits geregeld en zij zullen voetballen in de Stadshoeve F-League. Een prachtig voorbeeld van mooie samenwerkingen in onze wijk Stadshagen.

Feestjes op het terras van Bistro de Stadshoeve

‘t is weer voorbij die mooie zomer… Maar door de herfstige periode betekent die voor ons ook vaak meer rust. Zoals mijn moeder dan altijd zei… er moet wel brood op de plank komen. Zeker omdat de vaste kosten doordraaien en de coronaverliezen helaas nog niet goed zijn gemaakt (hoe druk de zomer ook was). Deze zomer hebben wij een prachtig overdekt en verwarmd terras gemaakt. Hierdoor hopen wij de zomer nog wat te kunnen verlengen. Dit overdekte en verwarmde terras is dan ook dé plek waar jij met je familie, collega’s of je netwerk een leuk feestje, BBQ of Borrel kunt organiseren. Voor de dinergasten is het overdekte terras niet altijd de beste keuze, maar voor feestjes wordt de ruimte en de frisse lucht als zeer prettig ervaren. Meer beweegruimte, makkelijk met meerdere gasten spreken en dat allemaal geheel verzorgd. Gelukkig weten een groot aantal van jullie ons te vinden voor deze gezellige feestjes. Onze agenda begint dan ook wel vol te lopen voor oktober, maar mocht jij voor de komende maanden op zoek zijn naar een mooie plek voor je teamuitje, borrel, bbq of feest? Neem gerust contact met mij op, want wij denken graag in kansen en mogelijkheden.

Proef de Herfst & Mogelijk Stand Up Comedy Diner

De wisselingen van seizoenen houdt ook in dat wij weer bezig zijn met een nieuwe dinerkaart. Wij houden met de gerechten altijd rekening met de seizoensproducten. Omdat wij jou graag de kans bieden onze nieuwe kaart te proeven organiseren wij van 21 oktober tot en met 24 oktober een PROEF DE HERFST diner. In dit weekend serveren we ons (h)eerlijke 3-gangen menu voor slechts 24.50 (ipv 29.50). Houd onze facebook en instagram in de gaten voor informatie wanneer jij de tafel voor dit speciale diner kunt reserveren!

Daarnaast hebben wij op 1 oktober een poll op onze story gezet of er misschien interesse is in een Stand Up Comedy Diner bij onze Bistro. Het lijkt ons leuk om op deze manier cultuur en diner te combineren in de herfst en winter. Of dit door gaat, zullen we later vertellen, maar het lijkt ons een mooie extra tijdens de donkere maanden.

Uiteraard zullen we ook starten met de voorbereidingen voor sinterklaas en kerst. Maar daarover later meer! Zien wij je binnenkort weer terug bij onze Bistro? Reserveer dan een tafeltje en hopelijk tot snel.