Search

Winkelmand

Blog

Leukste moeder bistro de stadshoeve

Op zoek naar de leukste moeder van Zwolle

Zondag 9 mei is het weer moederdag. Een dag dat alle kinderen hun moeder extra in het zonnetje zetten. Zeker na een roerig jaar verdient ze de aandacht, de zorg en de liefde. Daarom gaat Bistro de Stadshoeve op zoek naar de leukste moeder van Zwolle.

Gun de leukste moeder een biologisch en luxe moederdagontbijt

Gerben Eshuis: “Moeders zijn er altijd voor je, 24/7! In deze gekke tijden pakt ze ook nog eens met alle gemak een extra rol erbij van bijvoorbeeld juf of oppas om haar kind te helpen. Bij zo’n superrol hoort natuurlijk een mooi gebaar en bedankje. Omdat wij iedereen een gelijke kans willen geven om iets lekkers te winnen voor mama hebben wij besloten om “De Leukste Moeder van Zwolle verkiezing” te lanceren.”

Hoe geef jij je moeder op voor de leukste moeder van Zwolle verkiezing?

“Het werkt eigenlijk heel eenvoudig. Je gaat naar www.bistrodestadshoeve.nl/leukstemoeder en je geeft daar je moeder op uiteraard inclusief motivatie waarom jouw moeder de leukste van heel Zwolle is. Je kunt je moeder opgeven tot en met woensdag 5 mei! Onze jury zal zich op donderdagochtend 6 mei buigen over alle inzendingen om aan de hand van de beste motivatie een winnares bekend te maken. Dit zullen wij via social media en de e-mail naar buiten brengen. Deze moeder zullen wij verrassen met een heerlijk luxe en biologisch moederdagontbijt.”

Mama verrassen zonder haar op te geven?

Wil jij hoe dan ook mama verrassen met een biologische moederdaglekkernij? Bistro de Stadshoeve heeft keuze uit een heerlijk luxe moederdag ontbijt, een Sweet moederdagbox boordevol zoete lekkernijen waaronder onze befaamde Tony’s Chocolonely Brownie én een biologische lunchdeal. Bestellen doe je eenvoudig en snel via www.bistrodestadshoeve.nl/moederdag

Eerste EKO Keurmerk restaurant van Zwolle

Bistro de Stadshoeve, gevestigd op Park de Stadshoeve in Stadshagen (Zwolle), is het 1e restaurant van Zwolle met een EKO keurmerk. De kaart bestaat uit 80-100% biologische producten. Hiermee draagt Bistro de Stadshoeve steentje bij aan de toekomst voor onze kinderen. Een moederdagactie als deze past naadloos in het doel en de visie van de Bistro.