Search

Winkelmand

Blog

Stage lopen bij Bistro de Stadshoeve

Wellicht is het je al opgevallen. Er lopen weer een paar nieuwe gezichten rond bij de Stadshoeve. Zoals jullie wellicht weten vinden wij duurzaam ondernemerschap namelijk erg belangrijk. Maar naast duurzaam ondernemen bij onze Bistro, willen wij ook graag ons steentje bijdragen aan het maatschappelijk belang. Daarom werken er ook toppers van Frion in onze Bistro én hebben wij ons bedrijf ook open gesteld voor stage mogelijkheden. Omdat wij onze stagiaires graag even in het zonnetje zetten bij deze een kort interview met deze toppers!

Ontmoet Emma ten Broeke

Emma ten BroekeEmma ten Broeke is 18 jaar oud en woont zelf ook in Stadshagen. Bistro de Stadshoeve kende ze al goed en omdat ze de opleiding Zelfstandig Werkende Gastvrouw op Landstede volgt ging ze op zoek naar een gezellig leerbedrijf. Dit leerbedrijf heeft ze gevonden bij Bistro de Stadshoeve. Op donderdag en vrijdag loopt Emma stage bij Bistro de Stadshoeve. Ze zal je graag bedienen en haar stage eindigt op 13 november. Als je Emma niet in onze Bistro ziet, zal je haar waarschijnlijk zien bij Sparta Korfbal in Stadshagen! Emma, welkom in ons team. Wij hopen dat je veel leert en geniet tijdens je stage! Wees als gast uiteraard zo vrij om Emma zich extra welkom te laten voelen! Spreek haar gerust aan!

Jean Fanel van den Heuvel wil kok worden

Jean Fanel Bistro de Stadshoeve

Onze tweede stagiair zal je wellicht iets minder in de bediening zijn, want Jean Fanel van den Heuvel is een stagiair in de keuken. Jean is 16 jaar oud en woont met zijn ouders in Stadshagen. Hij zit op Talentstad Praktijkonderwijs en loop iedere donderdag en vrijdag stage in de keuken. Hij zal dit doen tot het eind van het schooljaar. Hij zal dus nog geregeld bij onze Bistro de vinden zijn waar hij alle trucjes van onze chef Rugter gaat leren! Wij verwachten veel van deze Chef to Be! Succes met je stage Jean Fanel! En ben jij nieuwsgierig of Jean Fanel heeft geholpen jouw gerecht te bereiden? Je mag het gerust aan de bediening vragen. Feedback van gasten vinden de chefs altijd leuk!

Sven Wardenier is een duurzame horeca manager in spé

Sven Wardenier

Ontmoet onze stagiair Sven Wardenier. Deze duurzame horeca manager in spé woont in Stadshagen. Hij volgt de opleiding manager ondernemer horeca in Hardenberg. Tot en met 13 november is hij te vinden in onze Bistro waar hij in alle aspecten meekijkt en meedraait. Want als ondernemer moet je natuurlijk van het hele reilen en zeilen van een Bistro weten. Sven heeft gekozen voor een stage bij Bistro de Stadshoeve omdat het concept van duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hem erg aanspreekt. In zijn vrije tijd speelt Sven Hockey. Wij verwachten heel veel van deze duurzame horeca manager in spé. Sven heel veel succes nog de laatste weken van je stage!

Arnoud loopt dit schooljaar stage vanuit VMBO Kader

Arnoud stage bistroTot slot, zal je af en toe Arnoud in onze Bistro zien lopen. Arnoud loopt 1 dag in de week stage bij onze Bistro. Hij woont in Stadshagen en doet VMBO Kader op de Ambelt. Een harde werker die je dus tot en met juni nog geregeld zult zien! In zijn vrije tijd speelt Arnoud graag gitaar. Zullen we hem aanmoedigen om een keer bij de Bistro een deuntje te spelen?