Search

Winkelmand

Blog

Wintertuin bistro de stadshoeve

Wintertuin de stadshoeve geopend in Zwolle

De herfst heeft zijn intrede gedaan met als gevolg dat het weer iets onzekerder wordt. Met alle maatregelen rondom de Covid-19 was dit voor Bistro de Stadshoeve een uitdaging om ook met slecht weer aan voldoende mensen plek te kunnen bieden. Daarom heeft Bistro de Stadshoeve de Wintertuin geopend!

De huiskamer van Stadshagen Zwolle

Gerben Eshuis, de eigenaar van Bistro de Stadshoeve, bedacht hierop iets ludieks! “Wij noemen onszelf wel eens gekscherend de huiskamer van Stadshagen, omdat wij dit ook echt zo voelen kwamen we op het idee om een wintertuin te openen. Voorwaarde van deze wintertuin is dat we hem eenvoudig konden verwarmen en dat het voldoende licht en ruimte zou hebben. Ook wilden we niet het hele terras opofferen, dus er moest ook voldoende buitenruimte over blijven. Want met een lekkere winterdag wil je ook de buiten optie blijven aanbieden.” Dat Gerben en zijn team erin geslaagd zijn een prachtige wintertuin te realiseren blijkt! Zodra wij de ruimte betreden krijgen we het gevoel dat wij een huiskamer inlopen.

Uitdaging aan alle creativelingen en organisaties

Omdat de ruimte zo licht, ruim en mooi is geworden leent deze ruimte zich ook uitstekend voor het organiseren van een feest, bijeenkomst, vergadering, dart toernooi, bridge avond en noem maar op. “Wij gaan de wintertuin dan ook gratis ter beschikking stellen aan iedereen die een creatief idee heeft en graag op gepaste afstand toch samen wil komen. Het enige dat je hoeft te betalen zijn de hapjes en drankjes én eventuele verwarmingskosten. In de wintertuin staan namelijk palletkachels om de ruimte zo biologisch mogelijk te verwarmen.”

Heb jij dus een idee, feest of wil je graag iets organiseren? Stuur dan een mail naar gerben@bistrodestadshoeve.nl. Wij denken heel graag met je mee!

Sfeerimpressie van de wintertuin