Search

Winkelmand

Blog

Zorghelden Stadshagen

Zorghelden verwend in Zwolle

Onze zorghelden van Zwolle werken zich een slag in de rondte. Ze komen aan het eind van hun dienst thuis en willen dan het liefst ontspannen. Maar juist dan komt nog de realiteit dat ze boodschappen moeten doen, eten moeten koken en de ‘normale’ realiteit van het dagelijkse leven. Ondanks dat de sluiting van Horeca een harde klap was voor Horecaondernemer Gerben Eshuis, bedacht hij een actie om én zijn eigen Bistro door deze moeilijke tijd te helpen, maar tegelijkertijd ook de zorghelden in Zwolle te bedanken en te helpen.

Bistro de Stadshoeve doneert lunch en/of diner aan onze helden in Zwolle (Update Juni 2020 – actie is reeds afgelopen)

“De zorghelden willen we bedanken voor hun harde werk… we willen hen laten genieten van (h)eerlijk eten, maar omdat wij zelf financieel hard geraakt worden door de situatie kunnen wij het niet alleen. Daarom hebben wij de hulp ingeroepen van de rest van Zwolle! Bij iedere 20 bestellingen via onze nieuwe webshop doneren wij namelijk 1 lunch of diner aan een zorgheld. De wijk mag zelfs meebeslissen welke zorgheld het verdient via onze sociale media kanalen. In totaal hebben wij tot nu toe al 6 zorghelden mogen bedanken, maar als het aan ons ligt zijn wij er nog lang niet klaar mee.” Aldus Gerben Eshuis

Samenwerking met Yarin Jeugdhulp

“Naast de eigen actie waarin we zorghelden in de spotlights zetten, zijn wij ook benaderd door Yarin Jeugdhulp. Iedere week geven wij 30 biologische lunches weg aan een andere hardwerkende groep zorgende helden. Zo waren wij in de week van 9 april bij het Zonnehuis in Stadshagen en zullen wij dit de komende weken verder vormgeven waarin wij bijvoorbeeld ook de thuiszorg niet zullen vergeten.”

Eerste EKO Keurmerk restaurant van Zwolle

Bistro de Stadshoeve, gevestigd op Park de Stadshoeve in Stadshagen (Zwolle), is het 1e restaurant van Zwolle met een EKO keurmerk. De kaart bestaat uit 80-100% biologische producten. Hiermee draagt Bistro de Stadshoeve steentje bij aan de toekomst voor onze kinderen. Waar je voorheen alleen in de Bistro kon genieten van de biologische en (h)eerlijke gerechten, heeft Gerben door de Corona Crisis nu afhalen en bezorgen mogelijk gemaakt.

“Op een elektrische bakfiets brengen wij bestellingen boven de €10,- gratis rond in de wijken Stadshagen, Westenholte, Holtenbroek en in het dorp ’s Heerenbroek. De rest van Zwolle kan uiteraard wel bestellen, maar wij vragen hen vriendelijk dit af te halen in onze Bistro. Uiteraard vragen wij aan een ieder bij het afhalen de 1,5 meter afstand te bewaren zodat wij allemaal kunnen genieten van het (h)eerlijkste eten. Je kan alleen in onze eigen webshop bestellen. Wij zijn bewust niet te vinden op grotere bestelsites die toch een groot deel van de marge afhalen. Hierdoor kunnen wij scherpe prijzen bieden waardoor er een win/win situatie ontstaat voor zowel de besteller als onze Bistro.”

Online bestellen?

Wilt u online bestellen? Gaat u dan naar www.bistrodestadshoeve.nl/online-menu en ontdek de zeer uitgebreide online kaart. Er komen continue nieuwe gerechten bij, dus laat u verrassen!

Neem voor meer informatie over deze actie of over Bistro de Stadshoeve, neemt u contact op met de eigenaar van Bistro de Stadshoeve.