Search

Winkelmand

 

Blog

Bianca van Schubert - Bistro de stadshoeve

Ontdek liefde voor dieren

Bianca van Schubert is één van onze vaste gezichten bij Bistro de Stadshoeve. Zij is de chef bediening en tovert eenvoudig een glimlach op het gezicht van de gasten van onze biologische Bistro in Stadshagen Zwolle. Tijd om deze enthousiaste en hardwerkende dame beter te leren kennen!

Leer de mensen uit de wijk kennen

Je zou het wellicht niet verwachten, maar onze chef bediening heeft de opleiding tot dierenverzorging gedaan. Toch bekleedt zij met veel enthousiasme de functie als Chef Bediening bij Bistro de Stadshoeve. “Ik werk al vanaf 1 november 2017 bij Bistro de Stadshoeve. In het begin werkte ik hier als vrijwilliger, maar sinds 1 april 2018 ben ik full time aan de slag in de bediening van deze biologische bistro. Dat ik geen opleiding in de horeca heb zie ik niet als obstakel. Ik ben gemakkelijk in omgang met mensen en vind het fantastisch om de mensen uit onze prachtige wijk beter te leren kennen. Ik vind het dan ook leuk als mensen weer terug komen en je zo herkenning krijgt van vaste gasten. Dan ontstaan ook de leukste gesprekken!”

Van dierenverzorging naar bediening

Het klinkt misschien wat vreemd. Maar Bianca van Schubert heeft de opleiding dierenverzorging gedaan in Barneveld. “Dierenverzorging en het consumeren van vlees staat vaak haaks op elkaar. Toch vind ik het werken bij de biologische Bistro de Stadshoeve absoluut in de verlenging liggen. Deze prachtige Bistro maakt namelijk biologische en eerlijke gerechten waarbij dierenwelzijn voorop staat. Het gaat dus niet om het consumeren van gerechten, maar om het bewust kiezen van ingrediënten voor de meest optimale smaak. Dat maakt het dat ik met veel plezier hier kan werken. Ik weet niet of ik het ook zou kunnen bij een restaurant waar dierenwelzijn vergeten wordt.”

Clubsandwich, zoete witte wijn, horror & disney

Niets zegt zoveel over iemand als de lievelingsgerechten. Bianca van Schubert geeft aan dat ze echt kan genieten van de heerlijke Clubsandwich en de zoete witte wijn van de kaart. Ze komt dan ook privé wel eens bij de Bistro met vrienden of familie. Maar niet alleen de clubsandwich en de zoete witte wijn kan ze van genieten. Een bijzonder weetje van onze chef-bediening is dat ze een groot film verzamelaar is. Met name Horror Films en Disney films verzamelt ze. De volgende keer als je bij Bistro de Stadshoeve bent en je wilt graag een filmtip (in het genre Horror of Disney) zeker Bianca even om advies vragen 😉

Wil jij ook een tafeltje reserveren zodat Bianca je in de watten kan leggen? Reserveer dan eenvoudig en snel een tafeltje online.