Search

Winkelmand

Blog

Eenhoorn

In gesprek met Eenhoorn Kampen

Omdat afgelopen jaar een jaar was van onzekerheid, schakelen en bovenal samenwerken gaan we dit keer in gesprek met Eenhoorn Kampen. Hoe hebben zij het afgelopen jaar ervaren? Als leverancier van onze heerlijke thee gaan wij graag het gesprek met hen aan. Lees je met ons mee?

Hoe is afgelopen jaar het ondernemen voor jullie veranderd?

Het afgelopen jaar was voor ons net als voor andere ondernemers een jaar van schakelen. Het is een bijzonder jaar geweest, waarbij wij ook een aantal weken onze deuren hebben moeten sluiten. In dit jaar was het veel korte termijn-denken in plaats van ver vooruit plannen. Wij zien erg uit naar wat de toekomst ons te bieden heeft.

Wat voor nieuwe activiteiten zijn jullie gestart afgelopen jaar?

Wij hebben sinds een aantal jaren een webwinkel, maar zien dat het afgelopen jaar dit in een stroomversnelling is geraakt. Er is meer besteld dan ooit, en we zien ook onze klanten uit de winkel nu online, wat erg leuk is om te zien. Daarnaast hebben we samen met andere lokale ondernemer de ‘’Support your locals’’ opgezet, een box met lokalen producten. Dit was onwijs leuk om te doen en gaf een positieve boost.

Hoe bevalt de samenwerking met Bistro de Stadshoeve?

De samenwerking met Bistro de Stadshoeve ervaren we als heel prettig. De lijntjes zijn kort, wat resulteert in een krachtige samenwerking. Wij vinden het mooi om te streven naar mooie producten en de klant een ultieme beleving te bieden.

Wat zijn jullie wensen voor de toekomst?

Laten we (virtueel) proosten op een mooi jaar waarbij de horeca en detailhandel weer open gaan en we weer nader tot elkaar mogen komen. Restaurants zoals Bistro De Stadshoeve kunnen voorzien van duurzame kwaliteitsproducten, zodat zij net als ons gasten kunnen enthousiasmeren over het verhaal en de smaak van koffie en thee.

Kom je van de Eenhoorn thee genieten?

Kom jij binnenkort ook de heerlijke eenhoorn thee bij ons proberen? Je kan deze uiteraard ook als afhaal bij ons ophalen!