Search

Winkelmand

Blog

Overesch gesprek Bistro

Met overesch in gesprek

Vorig jaar hebben wij het algemene verhaal vertelt van onze leveranciers, maar in dit jaar is er natuurlijk zeer veel verandert voor zowel ons als voor onze leveranciers. Beperkingen, sluitingen, maar ook kansen en verbinding. Daarom gaan wij met onze leveranciers in gesprek ook jou inzicht te geven in het reilen en zeilen van onze leveranciers tijdens de bijzondere periode waarin we nu leveren. In dit interview gaan we in gesprek met Jan & Rick van Overesch.

Hoe is het ondernemen voor jullie verandert?

Als we met Jan & Rick in gesprek gaan, willen we natuurlijk eerst graag weten hoe het ondernemen voor Overesch is verandert in het afgelopen jaar. “Het is een bewogen jaar geweest. Enerzijds de horeca die op slot ging en geen producten meer nodig hadden. Anderzijds de drukte in onze winkel die door de maatregelen juist drukker is geworden. Deze drukte blijft toenemen en wij hopen dat dit natuurlijk blijft. Wat wij wel prachtig vinden is dat horecaondernemers zoals Bistro de Stadshoeve een draai hebben gegeven aan de bedrijfsmatige aanpak. Het thuisbezorgen van jullie zorgt dat wij weer konden leveren. Daarnaast hebben wij de groothandel van Le Perron Brood toegevoegd aan ons bedrijf. Dit is een uitdaging waar wij veel plezier aan beleven. Zo blijven wij ons ook ontwikkelen.”

Van grote groepen naar bezoekers

Op onze boerderij ontvingen wij normaal groepen en scholen voor excursies in onze skybox. Helaas moesten wij deze sluiten. Wat dan wel bijzonder is dat wij juist op de boerderij en het erf meer losse bezoekers ontvangen hebben die komen kijken naar de boerderij en de dieren. Het blijft wel fijn dat mensen ons weten te vinden ook in deze tijd! Ook jullie klanten zijn van harte welkom om eens een kijkje te nemen op ons erf.”

Wat is er nieuw bij Overesch?

“Naast het feit dat we Le Perron Brood hebben toegevoegd aan ons bedrijf, hebben wij ook het assortiment vers, zoals zuivel, vegetarische producten, speciale kaasjes en de groenten weer flink kunnen uitbreiden. Dit hebben we kunnen realiseren door het herinrichten van de winkel én nieuwe koel- en vrieskasten.”

Hoe bevalt de samenwerking met Bistro de Stadshoeve?

“Als Overesch vinden wij het fijn om met Bistro de Stadshoeve samen te werken. Wij hebben gemerkt dat jullie een dynamisch bedrijf zijn dat kansen blijft zien. Jullie laten je niet uit het veld slaan door iets als Corona. Dat maakt ook dat wij ons bij jullie thuis voelen.”

Wensen voor de toekomst

Ons gesprek met Overesch sluiten we af door te kijken naar de toekomstvisie en de dromen die Jan & Rick hebben voor hun bedrijf. “Voor de toekomst willen we graag groeien naar een evenwichtig biologisch bedrijf dat kan werken in harmonie met de natuur. Ook de winkel en Horeca leveranties willen we alle aandacht blijven geven.”

Ook genieten van de producten van Overesch?

Wil jij genieten van heerlijke gerechten bereid met de producten van Overesch? Bestel dan online jouw gerecht bij Bistro de Stadshoeve en wij bezorgen dit gerecht vanaf €10,- bij je thuis. Liever afhalen? Dat kan uiteraard ook bij onze Bistro. Meer weten over Overesch? Bekijk dan de website van het bedrijf Overesch.