Search

Winkelmand

Blog

Rob ter Horst - Interview Bistro Nieuws

Rob ter horst zorgt voor de Bistro ervaring

Wanneer je wat vaker bij Bistro de Stadshoeve komt, zal je ongetwijfeld onze nieuwe gastvrije horecatijger Rob ter Horst ontmoet hebben. Omdat wij jullie graag mee willen nemen in ons verhaal én ook het verhaal van onze medewerkers schoven we daarom (met gepaste afstand) aan tafel bij Rob om hem de hemd van het lijf te vragen… Lezen jullie mee?

Via de Bistro stadshagenaren beter leren kennen

Met een grote glimlach en een echte horeca mentaliteit komt Rob binnen lopen voor ons interview. Je ziet aan zijn uitstraling al dat deze man houdt van gezelligheid, een grapje en bovenal ultieme gastvrijheid. Een aanwinst voor onze Bistro! “Als nieuwe Stadshagenaar (ik heb net een huis gekocht) vond ik het natuurlijk noodzakelijk om de buurt te verkennen. Omdat ik de Bistro er erg gezellig uit vond zien, moest ik natuurlijk binnen lopen. De ambiance, de sfeer in de Bistro is erg gezellig. Alsof je de huiskamer van Stadshagen binnen stapt! Omdat ik op zoek was naar een nieuwe uitdaging voor mijn werk, heb ik gevraagd naar mogelijkheden om bij de Bistro te komen werken. En ja van het een komt het ander. Daarom werk ik nu voor de meest gezellige horecaplek in Stadshagen! Wat ik in mijn vrije tijd momenteel doe? Tja door de Corona situatie niet heel veel, maar omdat ik een nieuw huis heb, is er altijd wel een klus te bedenken!”

Van de binnenstad naar Stadshagen

Dat de horeca, gastvrijheid en gezelligheid bij Rob ter Horst in het bloed zit dat blijkt ook uit zijn werkverleden. “Ik werk al 15 jaar in de Horeca en eigenlijk altijd in Zwolle! Zo heb ik 4 jaar bij Talamini gewerkt, 8 jaar bij de Belgische Keizer en ook nog eens 4 jaar bij de Vier Jaargetijden. Allemaal horecagelegenheden die je als Zwollenaar ongetwijfeld kent. Maar soms is het gewoon tijd voor een nieuwe uitdaging en dit heb ik gevonden bij Bistro de Stadshoeve!”

Een leuk, gezellig en warm restaurant

Waarom Bistro de Stadshoeve zo’n leuke werkgever is, daar kan Rob absoluut zijn mening over geven. “Allereerst is Bistro de Stadshoeve een ontzettende leuke, gezellige en warme plek. De juiste sfeer zorgt ervoor dat iedereen zich thuis voelt in ons restaurant. Ik hoop dan ook dat ik hier nog jaren met plezier kan werken. Daarbij waardeer ik het echt enorm dat wij als team elkaar kunnen aanvullen en dat het ook mogelijk is om suggesties te doen op het gebied van eten en drinken. Natuurlijk is onze chef Rutger degene die zijn expertise erover laat gaan, maar hij waardeert het altijd dat wij als collega’s meedenken over nieuwe gerechten. Zo wordt de Bistro echt van ons allemaal!”

De Spareribs met een droge witte wijn alsjeblieft

Alle medewerkers vragen wij naar de Bistro geheimen, hun favoriete eten en drinken. Want hiermee leer je iemand nóg beter kennen! Rob wil je dan ook graag voorzien van wat tips… “Smaken verschillen natuurlijk, maar ik kan je de SpareRibs van harte aanbevelen. Deze zijn echt GEWELDIG! Het vlees valt zo van het bot af en dan ook nog een heerlijke BBQ saus eroverheen… om je vingers bij af te likken! En als ik je dan een tip mag geven, vraag naar de droge witte wijn van Verdejo. Dit is echt genieten! Of natuurlijk één van de speciaal biertjes als je liever een biertje drinkt bij je spareribs.” Omdat Rob nog niet heel lang bij de Bistro werkt kwamen er vraagtekens in zijn ogen op het moment dat wij hem vroegen naar het grootste geheim van Bistro de Stadshoeve. “Daar ben ik nog niet achter… misschien moet ik daarvoor langer hier werken, of kom zelf langs en ontdek het geheim zelf! Misschien is het wel gewoon de saamhorigheid en gezelligheid! Dat moet je gewoon ervaren!”

Wat rob nog tegen je wil zeggen

Tot slot geven we Rob ter Horst graag het laatste woord. Wat wil je nog tegen de lezers van dit Bistro Nieuws zeggen? Ik wil je heel graag uitnodigen om een keer een lekker diner te nuttigen, een lunch te komen eten of gezellig een drankje te komen doen. Ik zal ervoor zorgen dat het een leuke en gezellige ervaring wordt. Daarbij kan je nu ook nog eens in onze wintertuin plaats nemen. En als je nog meer vragen hebt na aanleiding van dit interview… stel ze mij gerust!”