Search

Winkelmand

 

Blog

Boerderijs BIstro de Stadshoeve

Boerderijs de Weerribben

Bij Bistro de Stadshoeve kiezen we alleen voor de lekkerste producten. Zo ook voor de ijsjes die je bij ons kunt afhalen of op het terras kunt eten kiezen wij voor een samenwerking met Boerderijs die bij ons uit de regio komt. Wij vertellen je graag meer over dit bijzondere ijs!

Het beste ijs van het land

Bij Boerderijs beweren ze het beste ijs van het land te hebben. Daarmee lijken zij zichzelf op glad ijs te begeven – als je hen de woordspeling vergeeft – maar niets is minder waar. Boerderijs maakt ijs nog van echt fruit, verse room en volle yoghurt met 100% biologisch en natuurlijke ingrediënten. Elke nieuwe dag streven ze om met de allerbeste ingrediënten de aller lekkerste ijsjes te maken.

Ijs waarvan de herkomst bekend is!

De room en het fruit dat in het ijs wordt verwerkt, daarvan weten men precies vanuit welke boer dit afkomstig is. De room komt uit een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Nationaal Park de Weerribben. In een plaatsje niet zover hier vandaan “Klein Nederland”, familie De Lange heeft hier een zuivelboerderij. “Weerribben zuivel” is ontstaan door aan te passen aan de omgeving: extensieve, biologische veehouderij, met daarnaast een ambachtelijk zuivelfabriekje.

Ambacht dat je proeft aan het ijs

De biologisch en ambachtelijk georiënteerde samenwerking met Bistro Stadshoeve zorgt ervoor dat zowel jong & oud lekker kunnen genieten van het beste van het land en uit de regio. En dat is goed voor iedereen.

Nieuwsgierig naar dit heerlijke ijs? Kom zeker langs bij ons Bistro en proef het verschil!