Search

Winkelmand

 

Blog

slandsbeste

‘slandsbeste bio sappen

Bij Bistro de Stadshoeve kiezen we alleen voor de lekkerste producten met een eerlijke achtergrond. Daarom kan je bij onze Bistro genieten van ‘sLandsBeste Bio sappen. Wij vertellen je graag meer over deze BioSappen en het verhaal erachter.

Het beste ijs van het land

Onze ‘sLandsBeste BIO sappen zijn (h)eerlijk, 100% puur zonder gebruik te maken van toevoegingen en conserveringsmiddelen. Je proeft het pure fruit in onze biologische sappen welke op traditionele wijze zijn bereid op de ‘s LandsBeste boerderij, middenin de Flevopolder dichtbij Biddinghuizen, door de broers Wyno en Roel Vermeulen. Zij gebruiken alleen het lekkerste fruit, zo dik en sappig mogelijk, want de broers willen dat iedereen kan genieten van 100% puur sap. Het sap wordt licht gefilterd, waardoor het niet helder is maar troebel vanwege het vruchtvlees dat er in zit. Dit vruchtvlees zorgt voor een nóg natuurlijker smaak.

100% fruit voor gezonde sappen!

Dat fruit gezond is hoeven wij je niet uit te leggen. Hoe bijzonder is het dan om sappen te maken waar alleen fruit het ingrediënt is! Wist u dat we voor de meeste sappen ongeveer 1,5kg fruit nodig hebben voor een liter sap? Je proeft dan ook het pure fruit terug in de ‘s LandsBeste Bio Sappen..

Ervaar de pure smaken

Neem heel even de tijd om die pure smaken te ervaren, geniet van al het goede van fruit. “Dat doen wij ook, wij genieten van de boomgaard, hoe de bomen in het voorjaar weer groen worden en het bloemetje een vruchtje wordt. Hoe het fruit groeit, rijpt en uiteindelijk geplukt kan worden. Zo doen wij heel veel kennis op van de beste fruitsoorten. Wij genieten van het maken van pure kwaliteitsproducten en garanderen dat alleen het beste fruit van het land in onze producten zit, wij hebben er zelfs onze naam aan ontleend!” aldus de eigenaren van ‘sLandsBeste.

Nieuwsgierig naar deze heerlijke Bio Sappen? Kom zeker langs bij ons Bistro en proef het verschil!