Search

Winkelmand

Blog

kInderbingo 13 december 2020

Kerstversie van Stadshagen bingo

Op zondag 13 december organiseerden wij samen met Park de Stadshoeve voor de tweede keer in 2020 een online bingo voor en met de wijk. Zo stelde Jumbo Nagelmaeker de hoofdprijs van 1 minuut gratis winkelen beschikbaar voor de volwassen bingo en was de hoofdprijs van de kinderbingo een geheel verzorgd kinderfeestje bij Park & Bistro de Stadshoeve van Bezige Bijtjezzz. In totaal hebben 115 kinderen gekeken naar de jeugdpresentatie van presentatietalent Stijn en 118 volwassenen naar de presentatie van showmaster Gerben. Uiteindelijk werden vele stadshagenaren verblijd met mooie prijzen. Alle prijswinnaars via deze weg gefeliciteerd en iedereen bedankt voor het meedoen!

Waterspelen bij Park de Stadshoeve gesponsord

De samenwerking van Park & Bistro de Stadshoeve was ontstaan vanuit het belang om ook tijdens de corona maatregelen de wijk aan elkaar te verbinden. Maar dat niet alleen, want per verkochte bingokaart gaat een bedrag naar de ontwikkeling van de waterspelen bij Park de Stadshoeve. Het doel is om in de zomer van 2021 een uitbreiding te realiseren van de reeds aanwezige waterspelen bij Park & Bistro de Stadshoeve. In totaal wordt door jullie deelname een bedrag van € 316,- gedoneerd aan Stichting de Stadshoeve voor het realiseren van de uitbreiding!

Dank aan onze sponsoren

Onze online stadshagen bingo werd mogelijk gemaakt door de prachtige prijzen beschikbaar gesteld door de volgende sponsoren: Jumbo Nagelmaeker, Serious Hot Fools, Salon Huid & Voet, Wijkstichting Stadshagen Totaal, Dorado’s, MG Creative, Overesch, Hippe Gifts, Zuivelhoeve, Anja Bloementrends, Pure Africa Koffie, Pedicure Marian, Eenhoorn Kampen, DA Stadshagen, Axes Castellum, Whair, Heerlijk uit de streek, Voorst Makelaardij, Bonbonnerie Borrel, Bezige Bijtjezz, Dinoland Zwolle, Djambo Kids Play, Krazy Kangaroo, Monkey Town, Park de Stadshoeve, Hippemamashop.nl, Bij Bubbels en uiteraard Bistro de Stadshoeve.