Search

Winkelmand

 

Blog

Team foto Bistro de Stadshoeve

De leukste bijbaan van Zwolle

Het team van de biologische Bistro de Stadshoeve in Stadshagen Zwolle wordt niet alleen bemand door vaste medewerkers. Ook de jongeren kunnen als bijbaan bij Bistro de Stadshoeve aan de slag. Leren omgaan met mensen staat centraal. In dit interview vertellen wij graag wie er allemaal bij ons aan het werk is.

Ellen Kroes – Bediening

Ellen-Kroes-Bediening

Ontmoet Ellen Kroes. Ellen is sinds begin augustus 2019 werkzaam bij Bistro de Stadshoeve in Stadshagen Zwolle. Ze zit in de vierde klas van het VWO. Ze houdt van sporten en films kijken. Maar ook van bewegen wordt Ellen blij. Het leukste van het werken bij Bistro de Stadshoeve vindt Ellen dat er altijd een gezellige sfeer hangt en dat er veel verschillende gerechten en drankjes op de kaart staan.

Ellen wordt echt blij van de taarten die op de kaart staan. “Die zijn erg lekker”. Als drankje kiest ze er dan graag een cappuccino bij of een lekker fris drankje. Toen Ellen nog niet werkte bij Bistro de Stadshoeve kwam ze hier eigenlijk bijna niet. “Best jammer dat ik deze prachtige plek niet eerder heb ontdekt, maar nu zal ik het nooit meer vergeten”.

Dat je veel aanspraak hebt tijdens het werken bleek toen Ellen de vraag kreeg van twee gasten die haar vroegen wat ze precies deed en of ze het leuk vond om te doen. De verbinding met de wijk is enorm en dat is heel fijn als je een bijbaan hebt.

Aimeé van Heerde – Afwas

Aimee van Keulen - Afwas

Aimeé van Heerde werkt vanaf november 2019 bij Bistro de Stadshoeve. Zij doet voornamelijk de afwas. Een zeer belangrijke taak bij onze Bistro. Aimeé zit op Thorbecke SG en doet daar VMBO 3 Kader Zorg & Welzijn. In haar vrije tijd geniet ze van een potje voetbal en ze houdt ook voor zingen. Als je heel goed luistert… dan hoor je haar misschien ook wel zingen tijdens de afwas.

Aimeé omschrijft haar werk bij Bistro de Stadshoeve als heel leuk. Vooral de sfeer en gezelligheid bij deze bistro in Stadshagen is ongekend. Ze komt dan ook met plezier naar haar werk toe. Een favoriet gerecht heeft ze nog niet… maar dat zal ongetwijfeld de komende tijd komen. Als drankje kiest Aimeé graag voor verse Jus d’orange. Aimeé zal je niet alleen tijdens werktijden bij de Bistro zien, ook in haar vrije tijd komt ze vaak met haar ouders bij de Bistro.

Lucas Joshua – Medewerker Bistro de stadshoeve

Lucas Joshua - Medewerker Bistro de Stadshoeve

Lucas Joshua is sinds november 2019 werkzaam bij Bistro de Stadshoeve. De taken die Lucas bezig houden zijn het klaarzetten van de vergader arrangementen maar ook helpen daar waar de handjes nodig zijn. Een ware duizendpoot.

Lucas doet de opleiding Mavo en Kader. Hij houdt van programmeren, DJ-en en tennissen. Het leukste aan Bistro de Stadshoeve vindt hij de omgeving en de warmte. Met name het feit dat de Stadshoeve in een bijzondere locatie gevestigd is zorgt dat je allerlei soorten mensen ontmoet. Lucas komt in zijn vrije tijd ook vaak bij Bistro de Stadshoeve met zijn moeder.

Verder is Lucas niet echt een open boek tijdens het interview… tijd om Lucas bij je eerst volgende bezoek maar eens de hemd van het lijft te vragen over programmeren (welke taal, wat hij maakt ;)) en over zijn hobby als DJ. Wie weet is Lucas de nieuwe Tiësto 🙂

Lijkt het jou ook leuk om een bijbaan te hebben bij Bistro de Stadshoeve en wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Loop zeker even binnen en laat je naam achter. Wil jij liever een tafeltje reserveren zodat ons team je in de watten kan leggen? Reserveer dan eenvoudig en snel een tafeltje online.