Search

Winkelmand

 

Blog

Uw Stadsboer Rundvlees bij Bistro de Stadshoeve

Biologisch rundvlees van Uw Stadsboer

Bistro de Stadshoeve hecht veel waarde aan de herkomst van de producten. Niet voor niets zijn wij biologisch gecertificeerd. Voor ons rundvlees werken wij nauw samen met Uw Stadsboer. Uw Stadsboer is een biologisch boerenbedrijf welke zijn oorsprong vindt in de familiegeschiedenis van de oprichter, Remco Sluiter. De familie Sluiter was namelijk al stadsboer.

Verbinding en duurzame levensstijl dichterbij brengen

Op het platteland van Zwolle, Schelle, (het huidige Hanzeland) verkocht de familie Sluiter haar producten van eigen land. Destijds was de samenleving en het platteland met elkaar vergroeid. Hedendaags is de samenleving, natuur en landbouw meer van elkaar losgekomen, met name vanwege het vergroten van landbouwproductie. Uw Stadsboer wil deze verbinding weer herstellen, bewust leven makkelijker maken en een duurzame levensstijl weer dichtbij brengen.

Vlees en producten uit Zwolle

Uw Stadsboer beheert naast de Tippe in Stadshagen, ook een gebied in de Aa-landen en de Schellerwaarden bij Zwolle – Zuid. Hier grazen onze dubbel-doe en natuurkoeien. Uw Stadsboer verkoopt de eigen producten en die van andere boeren vanuit een winkel in het centrum van Zwolle of bezorgt deze aan huis via de online service, zoals het vlees, de zuivel, kaas, eieren en de diverse andere biologische en ambachtelijke (streek)producten.

Nieuwsgierig naar hoe biologisch rundvlees smaakt? Reserveer eenvoudig en snel een tafeltje in onze Biologische Bistro